En dag på stan med Hubben

Idag hade jag och M privilegiet att få vara själva hemma i några timmar mitt på dan. Barnen var nämligen utstationerade på fritids och dagis och något skamsen är vi för att vi medvetet unnade oss idag och imorgon utan barnen ( ja, förutom C ), men jag känner ändå att vi faktiskt är värda att få ha dessa två dagar för att fixa diverse saker. Många kan vid sådana här tillfällen tycka att det är hemskt och fel av oss att barnen ska få gå till fritids och skola under ett jullov. Jag säger då att folk får tycka vad dem vill! Jag och M har nämligen inte tillgång till så himla mycket barnvakt och egen tid ( trots att min underbara mor faktiskt ställer upp så fort hon bara kan. Förresten, tack för det kära mamma! Det betyder mycket för mig och M) men det blir ändå allt för sällan som vi får chansen att bara gå på stan och strosa runt i affärer och äta lunch ihop etc. Därför tog vi tillfället i akt och planerade in dessa två dagar för oss själva. Vi hade först ett möte idag på morgonen och sen begav vi oss ner på stan för att finna något till vår dotter som fyller ett år på Måndag. Och då måste jag även få säga, heeerrreeeguuud va tiden går fort! Men, men så är det och det är bara att inse att snart börjar dem alla att flytta ut. Nä, inte riktigt! ? Men det känns nästan så.

Nu är det så att vår dotter inte direkt behöver något och med det blir det ytterst svårt att hitta några vettiga presenter. Man vill helst inte bara köpa någe ”skräp” bara för att. Det blev hursomhelst en liten vända till Pub, men där fanns inget som lockade mig att öppna plånboken. Däremot gick vi sedan ner till Noa Noa, som har rea just nu, och köpte pyjamaser och lite smått och gott. Lill donnan behöver pyjamasar så då kändes det som ok. Och ska man sova så ska man sova med stil anser jag. ?

Om ni möjligtvis har en dotter själv, eller känner någon som Ni kanske ska till eller ett barnbarn etc, samt har tillgång till en Noa Noa butik så rekommenderar jag varmt att ta Er en sväng dit. Noa Noa är inte direkt den billigaste klädesbutik för barn, men just när dem har rea brukar jag slå till på deras sortiment. Den är trots allt helt gudomligt fin! Eller va säger Ni? Såg NI förresten den lilla virkade dockan. Åååh vad jag föll pladask för den när jag såg den. Den är nog mer en gåva till mig än till C, hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *