En idé som blev ljuvlig

Åter en strålande dag fast med en mildare temperatur. Me like! Idag på förmiddagen tog jag och familjen tillvara på det fina vädret och titta på J’s hockey match. Det är verkligen så himla kul att titta på när han spelar. Jag blir lika tagen varje gång över hur han och laget hela tiden utvecklas. J har även fått äran att bli kapten. Man står där bredvid isrinken och bara hoppar och stutsar. Och det oooas och skriks… det är en fantastisk känsla. ? Efter matchen blev det lite pulka åkning och sen begav vi oss hem för lite lunch.

På efm kom en utav mina fantastiska grannfruar över på en snabbfika. N är en person med en sådan härlig inställning till livet och jag önskar att jag var lite mer som henne när det gäller mycket. Jag vill även passa på att tacka dig N för två trevliga eftermiddagar med fika, trevliga pratstunder, bus och lek för barnen.

Som ni kanske minns så nämnde jag att jag hade fixat en slags lampkreaktion i B’s och C’s rum. Det är väl inte så mycket en diy av mig utan mer ett litet påhitt, eller rättare sagt en idé, som jag kom på att göra. Jag såg en söt lampskärm på Room i pubhuset för ett tag sedan och vid ett flertal gånger så har jag hållit den i handen för att köpa den men visste inte riktigt vart jag skulle ha den. Men en vacker dag i förra veckan slog det mig och här hänger den nu.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *