Headboard av washi tejp

För någon månad sen, tror jag, såg jag något som jag tänkt att det här skulle passa in i vårt sovrum. Inte nog med att det såg enkelt ut så är det inte kostsamt och framförallt annorlunda och roligt. Fyra väldigt bra kriterier tycker jag. Så här ser den jag hittade hos den här tjejen. Nu till helgen ska Ni få se hur det blev här hemma hos oss. Psst, om Ni har tur så kanske jag hinner klart det tills imorgon. ?

Visst är den ändå lite rolig!?! Känns verkligen som något som skulle passa här hos oss. Här nedan kommer ett gäng andra roliga diy headboards som jag hittade på pinterest.

Det här är faktiskt också något jag skulle kunna tänka mig att prova här hemma. Vet dock inte hur långvarig den skulle vara, men det vore kul att ha provat i alla fall.

Det här är som Ni ser inte någon headboard, men oj va häftigt det skulle vara att få ha en svävande säng.

Dem här tre va inte heller så dumma, tycker jag! Vilken tycker Ni va finast?

Ja nu har det luciafirats på två ställen under två dagar. Dem är jö så fina dem små liven när dem står där framme och sjunger i sina dräkter. Man kan inte bli annat än rörd!

Hoppas Ni har haft en mysig dag hitintills och jag önskar Er en fortsatt trevlig Lucia!

Kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *