ICA har…

…förvånansvärt bra påskpyssel etc i år. Inte det första stället jag skulle gå till för att leta just sådant, men nu sprang jag faktiskt bara på dessa söta tingen och då jag ännu inte hunnit påskpyssla något i år så slog jag till och nu fattas det bara fina fjädrar så är vi good to go…

Pappblommor, 32 st ( tror jag att det va. Kanske inte jätte påsk betonat, men fina! hihi!) i ett paket, som jag bara limmat ihop med en liten, liten klick lim och sen fäst på grenarna… Super att använda till mycket annat också givetvis, som på paket eller varför inte fästa fast i en lampskärm eller dylikt. Super fina är dem i alla fall.

Sen hade dem även ett jätte fint paket med 6 st dovt blommiga ägg för ingen peng alls som jag lyckades rycka åt mig sista paketet av. Också super fina…

Och nu ska jag imorgon jaga fjädrar med fina P. ? Vi var nämligen vid Rosendalsträdgård idag ( helt underbart ) och dem hade just den där lite dovare gammeldags lila och rosa färgen på deras fjädrar, men dem va slut. Snyft! MEN min kära, kära väninna P tros ha sett dem någon annanstans så det blir en liten runda runt söder imorgon efter dessa fjädrar. Är det påsk så är det… ?

Ha en fortsatt trevlig Tisdag och hoppas Ni får tid till en massa påskmys och pyssel nu under påsklovet…

 

Igår blev det inge inlägg igen trots att ambitionen fanns där och min tanke var verkligen att göra ett. Jag råkade dock komma på en idé som  jag inte kunde hejda mig ifrån att påbörja på en gång. Och detta ledde i sin tur till att jag helt enkelt inte hann. Är inte riktigt klar och av den anledningen blir det inte det jag kommer att visa Er idag ( men snart så! ? ). Idag bjuds det istället på lite påskpyssel som jag har fått gjort… Jag fick faktiskt för mig redan i början på förra veckan att det är påsk nu till helgen. Men så är ju inte fallet och jag blev därav extremt tidig i år med mitt påsk pyssel. Nu kände jag att det inte gjorde något då den är fin att titta på och även av anledningen att vi faktiskt kommer att vara iväg just under påskhelgen. Så jag får njuta av den nu i någon vecka i förväg istället. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *