Kopparrör – en sån fin detalj i köket

Kopparrör är något som har blivit otroligt trendigt det senaste halvåret eller så. Och något som jag nog aldrig innan har varit av intresse. MEN, nu så älskar jag kopparrör som inredningsdetalj! Och genom lite inspiration ifrån diverse ställen, speciellt av många fik i stan så har jag och hubben gjort en egen liten ”vägg” av kopparrör att hänga upp diverse köksredskap och kökshanddukar på. Nu vet jag inte hur smickrande bilderna är, men jag kan dock säga att det är verkligen super fint i verkligheten. ? Om Ni gillart så rekommenderar jag det starkt och som jag skrev i något tidigare inlägg så skulle jag kunna ha så överallt nu. I mitt badrum till handdukar, i hallen till jackor… ja det finns många olika ställen man kan ha det på. Det är väldigt lätt att sätta upp också samt inte alls speciellt dyrt. Rör och fästen har jag köpt på Bauhaus, men det går säkert att hitta på andra byggvaruhus med. Så nu äntligen efter lite smygtittar i tidigare bilder så TADA!!!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *