Lite tavlor

Vårt badrum är något jag sällan visar något ifrån och det är nog för att det är ett rum som är svårt att göra om. Och ett rum som jag har känt att jag vill låta vara lite ifred eftersom resten av huset är ganska plottrigt. Men nu ni har det faktiskt hänt något. Och det eftersom jag tycker att badrummet varit ”tråkigt” tillräckligt länge nu. ? Så med en hammare och krokar började jag förvandlingen. Och så här blev det:

Jag hade lite fint blommigt papper som jag kände att jag ville få upp någonstans så jag ramade in dem och tillsammans med en massa loppisfyndade tavlor pryder de nu vår badrumsvägg. Det är så svårt att fota vårt badrum men här ser Ni ungefär hur det blev. Är faktiskt nöjd! Och detta lilla projektet har fått mig att spåna på ett annat lite större, också till badrummet,  som jag tror kommer att bli riktigt, riktigt bra. Får se om vi lyckas få till det bara… ?

Idag hade jag fint besök hemma hos oss. Hubben sparka jag ut med några av barnen. ? Det fick bli bio för dem medan underbara S och C med deras döttrar var över och lekte samt fika. Och något vi alla tre insåg som har döttrar i samma ålder är att vi tjejer, speciellt 2-åriga donnor, kan minsann vara bestämda… ? Ni som har döttrar känner Ni igen det? Blir det någonsin bättre…? Hehe!  Det var verkligen jätte kul att ses efter så lång tid. Har saknat er och hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång…

Önskar er  alla en trevlig kväll…

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *