Mitt lilla Mini rodini gäng

Brukar inte visa bilder på mina barn men var bara tvungen att fota dem idag när vi hade kommit tillbaks ifrån pizzerian ikväll.  Har dock fotat dem på ett diskret sett då jag inte riktigt har bestämt mig huruvida jag faktiskt vill att mina barn ska ”hängas ut” här på bloggen. Men se bara på det här lilla Mini Rodini gänget. Är dem inte bedårande!?! ?

Ja, man ser vad jag har fått dille på just nu i alla fall. hihi! Gult och leopard mönstrat är det som gäller för Forsbergs familjens småttingar. Om Ni tittar noga till höger på den översta bilden så skymtar mitt ena ben med på bilden, OCH, vilken suprise leopard mönstrade leggings på mamsisen också. Oplanerat ska jag säga Er. ? Såg det nu när jag la upp fotot i inlägget. Lite smått komiskt tyckte jag ändå att det va.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *