Nytt i barnrummet.

Ja, inte har man varit någe jätte effektiv här på bloggen den här veckan… och det känns verkligen jätte tråkigt. Men det är så för många nu, tror jag, att det är bara fullsmockat med planer hela veckorna i enda. Det är fika på dagis, vernissager i skolan, födelsedagar, avslutningsaktiviteter, utvecklingssamtal, discon och snart skolavslutning… och sen är det det vanliga med fotbollsträningar, hockey träningar… ja det är faktiskt helt otroligt! Hur ser Era scheman ut?

Idag tänkte jag efter att ha pratat om dem, här på bloggen, för ganska länge sedan bjuda på lite ny-gammalt som har fått flytta in i barnens rum. För ett bra tag sedan var jag på myrorna och fyndade en del saker som jag kom på nu att jag faktiskt inte har visat Er. Tingen jag hittade vid ett och samma tillfälle för noll och ingenting  gör mig än idag fortfarande sååå glad. Det var verkligen sådana där riktigt fantastiska FYND som jag kommer att njuta av ett bra tag.

Min älskade flugsvampspuff hittade jag för 35 kr och jag kan bara säga. love it, love it, love it! Och den virkade filten som hänger på B´s säng köpte jag för ungefär 45 kronor om jag minns rätt.

Sen den här gobiten p C´s säng. En jätte stor virkad filt i precis dem färgerna jag tycker om och som passar till c´s lilla hörna. och även den för en ynka 75 kr.

Mitt sista fynd den dagen var denna härliga filt med en massa fina färger. fick hosta upp 40kr för den, vilket var ingenting tycker jag. ? Tänkte ha den som en picknick filt. Alltid lite roliga att ta sig en picknick ute med en härlig och färgglad filt, eller hur?

Imorgon kära bloggläsare kommer jag att stå ( eller mest sitta eftersom jag har så ont i bäckenet ) på täby galopps bakluckeloppis. Rensningen fortsätter här hemma och imorgon kommer jag praktiskt taget ”ge bort” mina saker. Det är mycket saker ifrån vår sommarstuga och en del barnkläder, filtar, mina kläder och jackor. NU SKA DET BORT!!! Det är första gången för i år som täby galopps bakluckeloppis öppnar upp sina portar för försäljning samt en massa fyndande. Det börjar kl ( 10, OBS! för dem som ska sälja)12-16. Kom hit och sälj eller se Er omkring ( Ni kommer säkert att hitta en massa fint till mycket bra priser ) för det är verkligen ett jätte stort loppis. Kom gärna förbi mig, om Ni hittar mig :o, och säg hej. ?

Mannen är borta och barnen sover och jag ska faktiskt sätta mig i soffan och måla mina stackars naglar. Man kan ju tro att en som jag som är heeeelt galen när det gäller att måla om och förnya borde ha åtminstone MÅLADE naglar ( hihi! ), men icke. Sådant hinner jag inte med trots att jag kan hinna med att göra om tio tusen gånger per vecka i vårt hem. Roligt det där… men det beror nog på vad man prioriterar, eller hur? Och ikväll prioriterar jag mina naglar. ?

Hoppas i alla fall att Er vecka har varit trevlig och hoppas Er kväll fortsätter i den riktningen. Trevlig fredag och trevlig helg!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *