Oh what a night…

… och vilken dag. Känner mig lite som en riktig supermamma idag. Det har tvättats, diskats, moppats, lämnat B, gjort ärenden och ätit lunch med gulliga och trevliga I, gått till läkaren med C, hämtat B, handlat mat, hämtat N med C och B hängandes på varsina axlar ( nja inte riktigt men det kändes så tungt att dra vagnen till skolan i den här snön. Hela kroppen värkte ifrån topp till tå ), lagat middagen, fixat det sista i vardagsrummet med projekt 2 ( och åååååååh så nöjd jag är. Det blev verkligen super häftigt och snyggt. Ni får se imorgon. Det är alldeles för mörkt att fota nu. ), plockat undan efter projektet samt ”stylat” till det bland det jag nu har gjort ( ni förstår bättre vad jag menar imorgon när ni får se det ? ), lagt barn,  suttit och masserat B’s ben ett bra tag för han fick växt värk. Hmm, nu när jag skrev ner min ansträngande dag så låter det inte som en jätte märkvärdig dag och kväll men oj oj oj vad det har varit fullt upp.

Hoppas Er Onsdag har varit en bra dag. Nu ska jag ta och gå och skrubba mig ren och sen ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. Måste ta igen den förlorade sömnen ifrån gårnattens ståhej med C.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *