Pastellfärger och romber gör mig glad!

Oj, vad det är synd om mig idag. Tycker jag i alla fall! Jag är nämligen jätte förkyld! Buhu!!! Men som mamma till fem barn så har man inte tid att vara sjuk så dagen har rullat på precis som vanligt. Den enda skillnaden idag är tyvärr att jag är  alldeles tom i huvudet och vet inte vad jag ska skriva. Så därför lämnar jag Er med en del bilder på byrån som nu har fått sig härliga porslinsknoppar i pastellfärger och är därav helt färdig. Samt en bild på ett nattduksbord som jag satt och ”jobbade” med igår kväll. Nu blir det sängdags, natti natti!

Byrå med Pastellfärger

Med nattduksbordet så har jag bara klippt ut romber av svart klisterpapper, som jag har köpt i en hobby butik, och fäst uppe på bordet. Så om man tröttnar så är det bara att dra bort dem och sen hitta på något nytt. För mer romber i mitt hem kan ni spana in detta nya inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *