Projekt i vårt arbetsrum

Igår nämnde jag i ett inlägg om att jag hade pillat med något nytt här hemma, som jag egentligen skulle ha visat Er igår. Nu hann jag bli klar med min washitejp sänggavel och ville då visa Er det istället. Men nu ser Ni, så ska Ni få se vad det var jag pratade om. Det är inge jätte projekt utan mer ett flytta på lite saker ifrån ett ställe till ett annat projekt.

Ja för Ni som aldrig varit hemma hos mig är det svårt att veta hur det såg ut innan jag gjorde min lilla förändring i vårt ”arbetsrum”. Och tyvärr var jag för ivrig när jag drog igång allt att jag glömde ta en före bild. Jätte tråkigt, men men! Det jag har gjort är att jag har flyttat på diverse posters och vykort här hemma och satt upp dem här ovanför vår gästbädd/bäddsoffa på snedväggen.

Trevlig Måndag och start på veckan!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *