Sista dan på 2012 men samtidigt början på något nytt

Denna sista dag på 2012 började med en mysig frukost framför brasan här i viken. Sedan blev det skrubbning av vartenda familjemedlem. En in en ut system fick det bli i duschen. ? Med följd av framläggning av kläder inför efm och kvällen. För ikväll är det fest!!! Hur ska ni fira denna dag?

Jag vill en dag som denna även passa på att tacka alla ni fina människor som tittar in här och som har tittat in sen jag började för några månader sedan. Det har varit så kul att få göra detta och att ni vill följa mig gör att jag bara vill försöka ge Er mer. Jag hoppas verkligen att i nästa år kunna fortsätta att inspirera Er… Jag önskar Er alla en riktigt glad och trevlig kväll samt ett riktigt gott nytt år!

Förresten har ni några nyårslöften inför nästa år? Själv brukar jag väldigt sällan ha några, men i år kan jag nog säga att jag i 2013 ska jobba på att ge alla mina barn mer egen tid med mig. Det är ofta så svårt att få till det och därför känner jag att det är något jag ska jobba med att förändra i nästa år. Ska även lova mig själv att bli bättre på att ta hand om mig själv. Det kanske låter väldigt egoistiskt, men jag glömmer faktiskt väldigt ofta bort mig själv. Det blir lätt att jag går på som på ett löpande band och tar hand om alla runt omkring mig istället. Dessa två får bli mina nyårslöften!

Återigen, GOTT NYTT ÅR!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *