Veckans diy, färdig!

Jag glömde berätta att det  inte blev någon simning för mig i fredags. Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv. Stort snyft! Min far fick plötsliga  förhinder men jag fick spendera dagen med fina grannfrun L istället. Och det var inte fy skam det heller. ? Idag däremot ska min mor komma hit och ta barnen i 3-4 timmar så att jag och M kan få lite tid för oss själva. Det jobbiga är bara att vi inte vet vad vi ska göra. Har Ni några trevliga förslag? Det är ju alltid så när man får barnvakt att man gärna vill anstränga sig så lite som möjligt eftersom man i vanligt fall har fullt upp hela tiden. Men samtidigt vill jag inte gå på bio för titta på ”tv” gör man som ändå varje kväll. Och man vill ju passa på att faktiskt prata med hubben utan att bli avbruten var tredje sekund. Någon som känner igen sig där!?! ? Ja något mysigt kommer vi nog på…

I fredags visade jag Er några bilder på lite material som jag skulle göra något fiffigt diy med och ge lite inspiration till garderob. Och igår blev jag klar och nu ska Ni få se vad det är jag har hittat på.

Inspiration garderob

Här har Ni min egna hängande, lilla ”klädställning”. Jag såg i en tidning för mycket länge sedan något liknande som man kunde köpa någonstans, vart minns jag inte, och har alltid sagt att jag ska se till att prova att göra en egen. Super lätt och kostade knappt någonting. Det man dock måste se till när man gör detta är att galgarna man har är sådana man lätt bara kan skruva ur självaste böjen på. För har man inte sådana så blir det genast ett mycket jobbigare diy projekt. Detta är något jag absolut rekommenderar någon, med ett litet sovrum och som kanske inte har möjlighet med en klädstång eller dyl., att göra. Det är givetvis fritt fram att göra för Er andra också. Det är trots allt en läcker detalj att bara ha i ett rum hängandes någonstans. Det tycker i alla fall jag! ?

I bakgrunden får Ni ett smakprov på en utav sakerna jag har gjort om i sovrummet. Resten får Ni dessvärre vänta lite till med. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Eller hur? ?

Ha en super trevlig Söndag!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *